Nejprodávanější tituly - únor 2024
předškoláci

Kometa - 11%
Vše nasvědčuje tomu, že se na muminí údolí řítí katastrofa. Doslova a do písmene, protože na nebi se objevila kometa, kvůli které se Muminek s Čenichem vydávají na dobrodružnou a hlavně velice nebezpečnou výpravu...
předškoláci
Ukázky

Kometa

268 Kč
238 Kč
Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
předškoláci
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Čarovná zima - 11%
(2x)
Celé muminí údolí se uložilo ke spánku, ale muminek nespí! Spolu s malou Miou poznají nejen sníh, ale také celou řadu zimních tvorů, kteří se v údolí objevili.
předškoláci
Ukázky

Čarovná zima

250 Kč
222 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
předškoláci
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Dům - 11%
Staří známí z městečka, které si oblíbili nejmenší čtenáři celé Evropy, se vracejí. Tentokrát v knize, která vám ukáže, jak bydlí a co dělají, když se zrovna netoulají. Jirka jede na blešák, Standa se chystá vymalovat, Květa mlsá marmeládu.
předškoláci

Dům

269 Kč
239 Kč
Krtkův den - 11%
Krtka probudilo sluníčko. Bude pěkný den, a tak ho stráví na zahradě. Posnídá mrkvičku a do práce. Čekají na něj sladké jahůdky. Po dobrém obědě si odpočine, vykoupe se v rybníčku a večer znovu do postýlky. Klasické dvanáctistránkové leporelo pro nejmenší.
předškoláci

Krtkův den

134 Kč
119 Kč
KuliFerda (5–7 let) - SADA pracovních sešitů - 11%
Pracovní sešity jsou určeny pro celoroční práci dětí ve věku 5–7 let a obsahují pracovní listy zaměřené na klíčové oblasti školní připravenosti. Pracovní sešity KuliFerda se velmi dobře dají propojit s Vaším třídním vzdělávacím programem.
předškoláci

KuliFerda (5–7 let) - SADA pracovních sešitů

324 Kč
288 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 3 až 5 roků dítěte.
předškoláci
Ukázky

Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5

179 Kč
159 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
předškoláci

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Dovednosti předškoláka Přiřazování a třídění - 11%
Děti budou rozvíjet předškolní dovednostmi, představivost, logické uvažování i jemnou motoriku v tomto barevném a hravém pracovním sešitě se samolepkami.
předškoláci

Dovednosti předškoláka Přiřazování a třídění

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 177 položek
1 2 3 .. 18 > >>