Nejprodávanější tituly - únor 2024

Odložená spravedlnost
Čtenářům, kteří si oblíbili krimi povídky emeritního komisaře kriminální služby Ladislava Berana, nabízí písecký autor tentokrát několik napínavých povídek se známými protagonisty poručíkem Studničkou, poručíkem Machem...

Odložená spravedlnost

269 Kč
Tajné zásnuby
Romantický příběh s jiskřivými dialogy plnými francouzského šarmu a suchého britského humoru; odehrává se po napoleonských válkách v březnu až říjnu 1816 ve Velké Británii.

Tajné zásnuby

296 Kč
Ti, kteří se rozhodli
(1x)
Sebevražda. Tajemná, skrytá, uzavřená v hloubce srdce, a přesto na očích, tichá, často však hřmotná, decentní nebo surová, upozorňující či nic neříkající, odporná, jindy hodná obdivu, nečekaná, varující … definitivní.
Ukázky

Ti, kteří se rozhodli

788 Kč
Žiju bez dětí
(1x)

Devět žen, osm rozhovorů, devět příběhů bezdětnosti. Moderátorka ČT Martina Hynková Vrbová v průběhu dvou let vyzpovídala bezdětné ženy různého věku, povolání i zájmů.

Ukázky

Žiju bez dětí

359 Kč
Beren a Lúthien
(5x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
Čítanka Neila Gaimana
(2x)
Čítanka Neila Gaimana s krátkými ukázkami z pětice autorových románů pro dospělé obsahuje kniha téměř padesát povídek, z nichž mnohé patří mezi to nejlepší, co bylo v posledních desetiletích v rámci fantastického žánru napsáno.
Ukázky

Čítanka Neila Gaimana

709 Kč
Krysta
(7x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

Ukázky

Krysta

268 Kč
Mateřství
Kolik otázek si žena položí v souvislosti s mateřstvím? První: Být, či nebýt matkou?
Druhá: Kdy být matkou? Třetí: Stanu-li se matkou, budu nadále také ženou? Svobodnou ženou?
Ukázky

Mateřství

324 Kč
Pasažér
(4x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
Ukázky

Pasažér

448 Kč
Tíživé ticho
(5x)
Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby.

Tíživé ticho

413 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>