Nejprodávanější tituly - březen 2024

Nebe nad Perninkem
(2x)
Petr je mladý nadaný chlapec, který díky svému talentu lehce proplouvá studiem medicíny a záhy se stává úspěšným lékařem na prestižní pražské klinice. Jeho úspěch je ale vykoupen permanentním bojem s alkoholem, kterému podléhá čím dál tím více.

Nebe nad Perninkem

305 Kč
Norské dřevo
(8x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh.

Norské dřevo

323 Kč
Polednice
(2x)
Mrtvá dívka nalezená na sídlišti. Druhý díl detektivní série od držitele ceny za nejlepší českou detektivku.

Polednice

269 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
Prokletý kraj
(10x)
I temná minulost jednou vyjde na světlo. Jelení Horou se několikrát prohnaly dějiny plné nenávisti a zmaru. Vesnička ukrytá v pošumavských lesích dodnes není ideální místo k životu. Gerdu s dcerou k návratu sem přiměl jenom rozvod a nedostatek peněz.
Ukázky

Prokletý kraj

359 Kč
Připraven sloužit
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Připraven sloužit

359 Kč
Rozchod s bohem
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
Tak pravil Zarathustra
Kniha, kterou její autor, slavný německý filosof Firedrich Nietzsche, neskromně nazval nejlepší knihou, jaká kdy byla napsána.

Tak pravil Zarathustra

314 Kč
V hlavní roli Tomáš Holý
Grafický román V hlavní roli Tomáš Holý Oty Karse originálně zpracovává Tomášův životní příběh propojený se životy jeho blízkých. Zároveň vykresluje, jak těžké je zůstat sám sebou pod tlakem slávy a očekáváním druhých.
Ukázky

V hlavní roli Tomáš Holý

268 Kč
Základy klinické rehabilitace
Moderní učebnice Základy klinické rehabilitace přináší studentům lékařských fakult a studentům fyzioterapie bakalářského studia soubor základních poznatků z oboru rehabilitace, které jsou nezbytné pro základní seznámení se s tímto oborem.

Základy klinické rehabilitace

450 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100