Nejprodávanější tituly - březen 2024

Velké proměny
Jak je možné, že moderní svět funguje? Demografie, zemědělství, energie a hospodářství – to jsou čtyři „velké civilizační přechody“, jež zcela proměnily náš způsob života.
Ukázky

Velké proměny

449 Kč
Venkovská vražda
(1x)
Když člověka dožene jeho minulost, může být i anglická vesnička smrtelně nebezpečná…

Venkovská vražda

261 Kč
Vztahy a pasti
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
Zničit
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.

Zničit

449 Kč
... stačilo jen říct Jáchymov

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

... stačilo jen říct Jáchymov

223 Kč
Bohové jadeitu a stínu - 44%

Poloostrov Yucatán, 20. léta minulého století. Velká města na severu Mexika pulsují jazzovými rytmy, ale Kasiopea Tun uklízí a posluhuje v bohaté rezidenci svého děda a na zábavu nemá čas.

Bohové jadeitu a stínu

61 Kč
34 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já
(2x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti.

Bridgertonovi: Vévoda a já

269 Kč
Druhá Nadace
(2x)
Osud lidstva spočívá v rukou Arkadie Darellové, čtrnáctileté dívky obtížené hrozným tajemstvím. A zatímco se vědci Druhé Nadace připravují na rozhodující střetnutí s Mezkem, zástupci přemožené První Nadace se vydávají do vesmíru na beznadějnou cestu.
Ukázky

Druhá Nadace

188 Kč
Fitness jóga
Chcete se zbavit přebytečných kilogramů, vyrýsovat svaly nebo se prostě jen dostat do té správné formy? Vyzkoušejte fitness jógu, která je ideálním nástrojem k procvičení celého těla.

Fitness jóga

89 Kč
Hedvábné stezky
(5x)
Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech.

Hedvábné stezky

629 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>