Nejprodávanější tituly - březen 2024
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Čas na výpověď - 11%
Najděte odvahu skončit v zaměstnání, vydělat víc peněz, pracovat, kde chcete, a změnit svět.
kariéra

Čas na výpověď

449 Kč
399 Kč
Umění vyjednat cokoliv - 11%
Pokud něco chcete, řekněte to. Protože jinak to nikdy nedostanete. Naučte se vyjednávat podle principů FBI a uvidíte, že už zítra dosáhnete svého.
kariéra

Umění vyjednat cokoliv

314 Kč
279 Kč
Jak vést lidi a probudit v nich život - 36%

Anselm Grün v této knize ukazuje, jaké předpoklady pro vedení lidí jsou klíčové, jak mohou organizaci prospět, a také cestu, jak jich dosáhnout.

kariéra

Jak vést lidi a probudit v nich život

230 Kč
148 Kč
Naslouchej - 11%
Nová kniha britské autorky, paliativní lékařky Kathryn Mannixové, je citlivou studií empatie pevně zasazené do každodenní praxe.
kariéra

Naslouchej

423 Kč
376 Kč
Nenásilná komunikace - 20%

Knihu, která byla pro nové vydání důkladně revidována, ocení čtenáři se zájmem o témata efektivní komunikace, školitelé v oblasti komunikace, učitelé, vychovatelé...

kariéra
Ukázky

Nenásilná komunikace

269 Kč
215 Kč
Architektura kreativního myšlení - 11%
(1x)
Světově proslulá architektka Eva Le Peutrec vám ve své knize prozradí, jak vás mohou složité situace posunout, jak vše zlé přetavit v něco pozitivního a především jak je důležité používat kreativní myšlení.
kariéra
Ukázky

Architektura kreativního myšlení

197 Kč
175 Kč
Management a kvalita sociálních služeb - 11%
Kniha kolektivu autorů je pomocníkem a průvodcem všech manažerů v sociálních službách s ambicí obsáhnout podstatné oblasti a otázky, se kterými se právě manažeři potýkají.
kariéra

Management a kvalita sociálních služeb

314 Kč
279 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
kariéra
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
kariéra

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 65 položek
1 2 3 .. 7 > >>