Nejprodávanější e-knihy - březen 2024
beletrie

Smrt šumavského poustevníka
(3x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.
beletrie
Ukázky

Smrt šumavského poustevníka

199 Kč
Černočerné srdce - 20%
(5x)
Když do detektivní kanceláře vpadne rozrušená Edie Ledwellová, Robin Ellacottová neví, co si o nečekané návštěvě myslet.
beletrie
Ukázky

Černočerné srdce

599 Kč
479 Kč
Náraz, Prales - 20%
(5x)
Major Roman Saran z ostravské kriminálky prožívá v životě další turbulentní období. Svérázný major si čistí hlavu v Praze a netuší, že právě zde na něj čekají další šokující odhalení – a to jak detektivní, tak životní...
beletrie
Ukázky

Náraz, Prales

198 Kč
158 Kč
Závod s časem - 20%
(2x)
Detektiv Josie Quinnová o své sestře neslyšela od chvíle, kdy Trinity před třemi týdny po hádce utekla z jejího domu. Když tedy na odlehlé chatě, kam se Trinity uchýlila, najde lidské kosti, obává se Josie nejhoršího.
beletrie
Ukázky

Závod s časem

382 Kč
306 Kč
Někdo z nás - 20%
(3x)
Sourozence Herelovy od dětství pojí silné pouto, a přestože už jsou všichni dospělí, nedají na sebe dopustit. Rodinnou idylku jim však jednoho dne naruší hrůzný nález na zahradě matčina domu, jenž spustí lavinu nečekaných událostí.
beletrie
Ukázky

Někdo z nás

289 Kč
231 Kč
Party u milionáře - 20%
Alex měl jasno! Jediné, o co té dívce – která se navíc určitě nejmenovala Ellie! – šlo, bylo dostat se přes něj k Romanovi, jeho příteli, a vydávat se za jeho dávno ztracenou sestru. A byla pro to ochotná udělat všechno!
beletrie
Ukázky

Party u milionáře

69 Kč
55 Kč
Toskánsko plné vášně - 20%
Moc ji chtěl, toužil po ní. A přesto svatební noc, o níž Ida snila, Cesare odmítl! Nikdy si tu ženu nechtěl brát, byl k tomu ale donucen. Přinutili ho vydíráním, a to je něco, co hrdý Ital nesnese!
beletrie
Ukázky

Toskánsko plné vášně

69 Kč
55 Kč
Pán hory - 20%
(1x)
Novinka od mistra krimi, tentokrát pro fanoušky severských thrillerů – stejně jako klasici Jo Nesbo a Stieg Larsson nás nechá nahlédnout do temných stránek lidského nitra.
beletrie
Ukázky

Pán hory

319 Kč
255 Kč
Zimní hrob - 20%
Mrazivý thriller odehrávající se na pozadí děsivě pravděpodobné budoucnosti.
beletrie
Ukázky

Zimní hrob

319 Kč
255 Kč
Prince jsem nechtěla! - 20%
Xanthos, nevlastní bratr monterosského krále, o své korunované příbuzné moc nestojí, takže nemá důvod mít rád ani svého bratra, ale ani Bianku, sestru své novopečené švagrové. Přesto se uvolí odvézt ji z královské svatby svým letadlem do Londýna.
beletrie
Ukázky

Prince jsem nechtěla!

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>