Nejprodávanější tituly - květen 2024
pop

Reasonable Woman
Desáté studiové album australské zpěvačky a skladatelky Sia, vydané na jaře 2024. Na albu hostuje Kylie Minogue, také se zde objevuje legenda soulové a funkové hudby Chaka Khan, kontroverzní Paris Hilton, mladá naděje Kaliii nebo Labrinth.
pop

Reasonable Woman

449 Kč
Asi se mi nebude chtít
Kulaté životní výročí, a k němu mimořádné sólové album.
pop

Asi se mi nebude chtít

527 Kč
Černá
(1x)
Debutové album zpěvačky Nadi Válové představuje její hlasové dispozice v nejrůznějších polohách, k čemuž jí skýtají bohaté možnosti nádherné texty Michala Horáčka. Autorem hudby většiny písní je Petr Hapka, jedna je z pera Ivana Hlase.
pop

Černá

296 Kč
Plamen
Kateřina Marie Tichá dozrála v mimořádnou osobnost domácí populární hudby. Nahrávka Plamen je plná křehkých emocí, podmanivých melodií a půvabné poezie. Kateřina Marie Tichá jí natočila s kapelou Bandjeez.
pop

Plamen

431 Kč
Bylo nebylo
S výběrem písniček na „best of“ album „Bylo nebylo“ Radůze pomáhali sami její posluchači, kteří na sociálních sítích hlasovali pro skladby, které by na něm rádi měli.
pop

Bylo nebylo

441 Kč
Lov na city
Album Lov na city vydal Opus rok po úspěšném sólovém debutu (ačkoli ve skutečnosti lze za sólový debut považovat album Dvaja s písněmi a hudbou k filmu Fontána pre Zuzanu).
pop

Lov na city

476 Kč
Osmdesát
Kulaté životní jubileum zastihuje obdivuhodného Václava Neckáře na koncertních pódiích i v nahrávacích studiích. Přes všechny nástrahy osudu si udržel pěveckou vitalitu, kapelu Bacily pod vedením bratra Jana a úžasný repertoár, ...
pop

Osmdesát

575 Kč
Hity a rarity 1975-2022
2CD Hity a rarity je průřezem pěvecké kariéry zpěvačky s hlasem, který u nás neměl a nemá obdoby.
pop

Hity a rarity 1975-2022

359 Kč
Maneki Neko
Třetí album kapely Mirai na vinylu!
pop

Maneki Neko

557 Kč
Na vlnách spolu tělem i duší Vol.2
Retrospektivní komplet vol. 2 je výběr jedné z nejúspěšnějších kapel současnosti mapující jejich kariéru od samého začátku až po současnost, včetně řady skladeb které hrají v její historii symbolickou úlohu...
pop

Na vlnách spolu tělem i duší Vol.2

566 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>