Nejprodávanější tituly v roce 2024
sci-fi

Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Člověk
(1x)
Ze svého dávného vězení se osvobodí džainská válečná loď disponující smrtící technologií. Jejím cílem je dopadnout svého starého protivníka Klientku a zničit při tom všechny, kdo se jí postaví do cesty.
sci-fi

Člověk

404 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
sci-fi
Ukázky

Klára a Slunce

403 Kč
Cesta
Svět pohltila apokalypsa. Trosky, popel a mrtví lidé. A otec se synem tlačí pustinou nákupní vozík se vším jejich majetkem. Deštěm, sněhem a mrazem kamsi na jih, na pobřeží, snaží se proklouznout mezi kanibaly a divokými tlupami.
sci-fi
Ukázky

Cesta

628 Kč
Dune Messiah

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

sci-fi

Dune Messiah

269 Kč
Božský imperátor Duny
Již čtvrté pokračování velkolepé ságy! Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

494 Kč
Hyperion
(2x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

493 Kč
Sabbatino tažení
Na tisíc let byly Sabbatiny světy pro Impérium ztraceny v područí zhoubných sil Chaosu. Nyní se mocné křížové tažení snaží vrátit sektor pod imperiální nadvládu. Hvězdní pěšáci Železní hadi útočí proti kacířským enklávám...
sci-fi

Sabbatino tažení

350 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 868 položek
<< < 1 2 3 4 .. 87 > >>