Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2024

Jedlová samota
(2x)
Dramatizovaná četba kriminálního thrilleru podle skutečné události Jedlová samota.

Jedlová samota

179 Kč
Jezero
(5x)
Cenami ověnčený příběh chlapce, který se odhodlal potopit až na samé dno..

Jezero

269 Kč
Jim Steinman's Bat Out Of Hell The Musical
Americký rockový skladatel a producent známý ze spolupráce sumělci jako Meat Loaf, Bonnie Tyler, The Sisters Of Mercy, Cher, Celine Dion a mnoha dalšími.

Jim Steinman's Bat Out Of Hell The Musical

386 Kč
Jógátky
Jóga je filozofický systém pocházející z Indie.

Jógátky

179 Kč
Karel IV.
(1x)
Karel IV. dovedl země Koruny české k nebývalému rozkvětu, jen v soukromí jako by se mu štěstí vyhýbalo. Nebylo mu přáno, aby ho královským životem provázela milovaná Blanka.

Karel IV.

269 Kč
Když bozi zestárnou
Čtvrté album Vltavy vyšlo původně vroce 2000. K původním písním zařadila skupina svoje pojetí evergreenu Jen pro ten dnešní den původně známého v interpretaci Oldřicha Nového. Originální obal pochází již tradičně z dílny Aleše Najbrta.

Když bozi zestárnou

242 Kč
Když jsem to slíbil!
Vynikající český herec Luděk Munzar se v roce 1998 poprvé představil také jako spisovatel. Autobiografická kniha „…když jsem to slíbil!“ sleduje příběh chlapce, který se okouzleně dívá k obloze a šeptá tatínkovi: „Budu pilotem.“

Když jsem to slíbil!

224 Kč
Kolednice
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.

Kolednice

224 Kč
Koncert!
Slyšte píseň na prastaré téma, co si člověk nevysní, to nemá. Kdo to umí, ten si asi vysní ráj a lepší časy, a v tom ráji všechno to, co nemá. Tak začíná text písničky Splnit si sen, v pořadí druhé pocty v textu Jiřího Suchého básníkovi Nezvalovi.

Koncert!

206 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>