Lance Armstrong, Sally Jenkinsová - Návrat do života

Návrat do života

Nakladatel: Triton 2002
Rozebráno
206 Kč
pohlídat

Anotace

Toto je příběh člověka, který vstal ze smrtelné postele, aby se stal nesmrtelným. Příběh cyklisty, který musel přežít rakovinu, aby dokázal čtyřikrát v řadě vyhrát Tour de France. Příběh bojovníka, který zvítězil nejen nad svými soupeři, ale především sám nad sebou.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Styl, jímž je tato kniha napsaná, je vskutku dechberoucí, asi jsem ovlivněna tím, že na tomto cyklistovi poněkud 'ujíždim' :o) A proto (i přesto) tuto knihu řadím mezi ty nejlepší, které se jsem přečetla (a nebylo jich málo). Nejde jen o to, jak je napsaná, ale i o obsah. Jak je vidět, Lance asi pochopil díky své nemoci něco, co se snažil popsat. Jednoduše, prostě stojí za přečtení ;-)

Jakožto obrovský fanoušek Lance Armstronga, 'amerického cyklistického kovboje' a především úžasného člověka, si troufám tvrdit, že se zato kniha nestala tolik úspěšným bestsellerem jen tak pro nic za nic. Způsob popisování boje s rakovinou a následného 'návratu do života' je obdivuhodné. Časté hovory Lanceho s rakovinou berou čtenářům dech. Kde...

Více

Tuhle knížku můžu jenom doporučit! Je nádherná, už sem jí přečetla dvakrát a pokaždé sem se při tom rozbrečela... Jestli stále nemáte jasno,jestli si jí koupit, nebo ne, můžu říct jenom jedno: KUPTE SI JI!

Obduvuji lidi s pevnou vůli.Tato kniha je toho důkazem.Jistě hraje velkou úlohu rozsah nemoci,peníze na léčbu atd. Ovšem psychika též.Mám sama doma tři cyklisty tak vím jaká je to řehole a nasednout za každého počasí a stavu je obdivuhodné.Přeju mu všechno nejlepší

Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Návrat do života
Autor:
Armstrong, Lance a Jenkinsová, Sally
Nakladatel:
Triton
EAN:
9788072542574
ISBN:
80-7254-257-5
Doporučená prodejní cena:
229 Kč
Originál:
It´s not about the bike: my journey back to life
Překlad:
Trávníčkovi, Libuše a Luboš
Popis:
1× kniha, vázaná, 238 stran, česky
Rozměry:
14 × 20,5 cm
Rok vydání:
2002