Clive Barker - Abarat

Abarat

Nakladatel: BB art 2004
Abarat

Abarat

472 Kč
Rozebráno
- 11%
472 Kč
pohlídat
Abarat - Magické dny, krvavé noci

Abarat - Magické dny, krvavé noci

392 Kč
Rozebráno
- 11%
392 Kč
pohlídat
Rozebráno
- 11%
312 Kč
pohlídat

Anotace

Začala v tom nejnudnějším místě na světě – v Kuřátkově v Minnesotě. Tam žila Candy Quackenbushová a její srdce toužilo vědět, co ji v budoucnosti čeká.
Když se Candy dozvěděla odpověď, je to odpověď, jakou nečekala. Z neznáma se přihnala vlna a Candy spolu s mužem jménem John Neplecha (jehož bratři žijí na parozích na jeho hlavě) skočila do...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Abarat je fakt boží!!!Hrozně dobře se mi četl a byla bych ráda kdyby třeba vyšel i další díl o dobrodružství Candy a jejich přátel.
Když jsem četla 1. díl hned se mi zalíbil.Je to napínavé,hodně na přemýšlení a prostě super knížka.Když vyšel 2.díl okamžitě jsem si ho sehnala a je možná ještě lepší než prní.Kdo jste to nečet,pusťte se do toho!!!!!!!
Musmím pouze souhlasit s hodnocením výborným.Jako ostatní knihy i tato strhuje širokou fantazií autora.Skvělá....jen mi asi uniklo, proč příběh končí v půlce....ale zřejmě je tu nějaké pokračování.Doporučuji

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Barker, Clive - Abarat

(...) Clive Barker zde vytvořil jistou směs hororu, fantastického cestopisu a dobrodružného příběhu. Jak jsem už napsal v úvodu, snažil se sice vytvořit příběh pro děti a mládež, ale přese všechno nemůže v sobě potlačit svůj žánrový základ – horor. (...) Celý příběh je založen na typicky pro něj psaných, nebo spíše vytvořených dialozích a popisech jednotlivých situací. Dovede si prostě pohrát s jednotlivými konkrétními epizodami, na kterých umně dokáže svůj talent pro navozování atmosféry strachu a hrůzy. (...) Kniha patří opravdu ke skvěle vytvořeným příběhům, jehož kvalitu ještě podtrhává jedinečná grafická úprava autora.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Abarat
Autor:
Barker, Clive
Nakladatel:
BB art
EAN:
9788073413620
ISBN:
80-7341-362-0
Doporučená prodejní cena:
390 Kč
Originál:
Abarat
Překlad:
Bartlová, Adéla
Popis:
1× kniha, vázaná, 412 stran, česky
Rozměry:
15,5 × 23 cm
Rok vydání:
2004 (1. vydání)