Michka Assayas - Bono o Bonovi
Doručení po ČR zdarma

Bono o Bonovi

Nakladatel: Portál 2006
Rozebráno
332 Kč
pohlídat

Anotace

V knižním rozhovoru se ze svých životních postojů vyznává frontman skupiny U2 a známý aktivista, který se vytrvale zasazuje o pomoc hladovějícím v Africe, Bono, vlastním jménem Paul David Hewson. Otázky zabývající se Bonovým soukromím, stejně jako setkáním s papežem Janem Pavlem II. nebo Georgem Bushem, otázky týkající se úspěchů i propadáků...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(8x)

Vaše hodnocení
Knížka plná pravdy o životě, o tom jak je život mnohdy těžký, o tom co je na něm opravdu krásné...to vše očima a hlavně ústy člověka, který má právo o těchto věcech mluvit. Doporučuji :)
opravdu,připojuji se k pochvalám,moc zajímavá kniha a člověk,který by mohl být pro mnohé vzorem!!

super, super, super, super, :) Bono je prostě můj životní vzor...

také se připojuji, hodně mě ten člověk povzbudil, že skutečně následuje Krista, je to z toho vidět / ten překlad je opravdu slabší, ale nenechte se tím odradit !
Tak tohle je zatim nejlepší knížka, která tento rok vyšla. Je to občas velká sranda, potom jde z toho cejtit smutek, ale jsou v tom hodně moudrý myšlenky. Knížka se moc pěkně čte a jestli je ještě navíc fanda U2 doví se pěkný perličky.
Taky jsem si knihu přečetl již v originálu, takže vím, že to opravdu stojí za to a že je to to knížka typu 'must-have' pro fanouška Bona/U2. Ale určitě v ní najdou své i ti, co se zatím o hudbu a aktivity související s touto irskou skupinou příliš nezajímají a třeba jim kniha otevře i trochu nový pohled na svět, ve kterém není všechno tak...
Více
Protože jsem si již na jaře přečetl anglický originál, vím že tuto knihu mohu doporučit všem oddaným fanouškům U2, ale také těm, které zajímá nakolik to Bono myslí vážně s pomocí chudým a se svou vírou v Krista. Kniha stojí za to, nudit se určitě nebudete.
Souhlasim s kladnym hodnocenim knizky. Jedna se skutecne o velice dobre cteni, nezbytnou vec pro fanouska U2. Protoze jsem cetl original, mam urcite vyhrady k prekladu. Zda se mi trochu kostrbaty, takovy ten strojovy preklad.
Zobrazit další (5)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Bono o Bonovi
Autor:
Assayas, Michka
Nakladatel:
Portál
EAN:
9788073670467
ISBN:
80-7367-046-1
Doporučená prodejní cena:
369 Kč
Originál:
Bono on Bono. In Conversations with Michka Assayas
Překlad:
Jančařík, Zdeněk
Popis:
1× kniha, vázaná, 360 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2006 (1. vydání)