Tajnosti francouzského pekaře

Nakladatel:  Argo 2015
Skladem
161 Kč
189 Kč
Ihned
129 Kč
vybrat
Skladem
127 Kč
189 Kč
vybrat

Anotace

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Peter Mayle

Anglický spisovatel, novinář a publicista. Od roku 1975 psal vzdělávací publikace, zaměřené na sexuální výchovu dětí a mládeže.

Známý se stal díky celosvětovému bestselleru Rok v Provence, ve kterém zachycuje jeden rok strávený v jedné z tamějších vesnic. Podle této knihy byl natočen i televizní seriál. Sám autor byl za tento počin francouzskou vládou jmenován Rytířem Čestné legie.

Celý medailonek
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Tajnosti francouzského pekaře
Autor:
Auzet, Gérard a Mayle, Peter
Nakladatel:
Argo
EAN:
9788025714713
ISBN:
978-80-257-1471-3
Originál:
Confessions of a French Baker
Překlad:
Sedláček, Jiří
Popis:
1× kniha, vázaná, 132 stran, česky
Rozměry:
13,5 × 20,7 cm
Rok vydání:
2015 (1. vydání)
Zákazníci, kteří koupili tento titul, koupili také
}