Nesnesitelná lehkost bytí přichází jako audiokniha

/ nakl. Tympanum

„Jsme velmi šťastní, že Milan Kundera svolil právě nám k vydání svého románu jako audioknihy pro český trh. A rádi jsme i za to, že tomuto slavnému dílu světové literatury propůjčil svůj hlas na žádost autora právě Jiří Bartoška, pod režijní taktovkou šéfrežiséra Českého rozhlasu Aleše Vrzáka. Tato konstelace slibuje mimořádný zážitek,“ říká Tomáš Výchopeň, ředitel vydavatelství Tympanum.

Znovu tak ožívá  vyprávění o lásce, o Tereze a Tomášovi, o Sabině a Franzovi, o lehkosti a tíze bytí... Na posluchače čeká mp3 CD nebo download s nezkrácenou podobou slavného Kunderova románu o celkové délce 10 hodin 46 minut.

Další články

Rádio Kosmas

Jde vydobýt zpět to, oč moderní svět připravil člověka?

Rozkročen mezi dvě staletí, několik pohádek a desítky mýtů vypráví Hastrman Miloše Urbana příběh zvířete s lidskými vášněmi, divoké krajiny a člověka, křehkého ve své špatnosti. Novodobá utopie, dílo pozdního romantismu, ale také pronikavý, velkoryse vyprávěný příběh o lásce, oběti a krvácející přírodě. K nedávnému filmu se teď přidává audiopodoba knihy. Čte Jan Kolařík.
 | Tympanum
Rádio Kosmas

Coelho, hipíci, audio, Pechlát

Hipík je knihou o lidech, kteří tápou a hledají, a hledají. Je příběhem těch, kteří poslechli výzvu: „Prodej své vědomosti a kup si místo ve své duši, které naplníš absolutnem. Protože moudrost mužů a žen je bláznovství před Bohem.“ V audio verzi poslední knihy brazilského bestselleristy účinkuje Martin Pechlát.
 | Tympanum
Rádio Kosmas

11 nových audioknih vyjde 1. 11.

Formát Velkého knižního čtvrtku má i svoji audiosekci. Aby se to všechno nemotalo dohromady, vznikl Audiočtvrtek. A tak letos došlo na hrátky s jedničkama - 11 audioknih 1. 11. Můžete také ten samý den využít příležitost setkat se s tvůrci v pražské Městské knihovně od 17 hod.