Milé děti, víte ještě, co to je televize?

/ nakl. Argo

Herec Jiří Lábus pro vás před kamerou uspořádal jednomužný křest skvělé dětské knížky Co byla a co je televize. Předešlé tituly Jak vznikl film a Jak se dělá film jsme křtili vždy s kupou dětí - to není možné, ale snad vám tenhle výborný skeč zvedne náladu!

Další články

TV Kosmas

Duše K - tentokrát o metodě Wima Hofa

Wim Hofova metoda se těší stále rostoucí popularitě. Metoda sestává z tří pilířů - práce s nastavením mysli, vědomým otužováním a práci s dechem. Chcete si vědomě posílit svoji imunitu, zlepšit si spánek, snížit zánětlivost v těle či pořádně aktivovat svůj kardiovaskulární systém? O správné aplikaci Wim Hof metody a osobních prožitcích si Jaroslav Dušek povídal s lektory, kteří v České republice provádějí zážitkem této metody.
 | Divadlo Kampa
TV Kosmas

Lída Rakušanová: Za posledních 10 let se svět pohnul směrem k rozdělování společnosti a populismu

"Musíme vybudovat občanskou společnost, která je silná a sebevědomá. Občanství není jen to, že se chovám svobodně a dělám si co chci, ale je to i zodpovědnost. Se svobodou jsme naložili, jak jsme nejlíp uměli. Není to až tak špatné, protože jsem v NATO a v Evropské unii." Lída Rakušanová
 | ČRo
TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2020: Buddy Levy - Labyrint z ledu

Levy vypráví skutečný příběh statečnosti, ctižádosti a odhodlání přežít. Cituje z dobových deníků, dopisů a telegramů. Publikaci doprovázejí mapy a autentické snímky seržanta George Rice, fotografa expedice. Příběh americké polární expedice vedené poručíkem A. W. Greelym patří k nejdramatičtějším v historii dobývání severního pólu.