Grafický román o životě ušatého torpéda

/ nakl. Argo

Byl bezpochyby naším nejlepším dětským hercem a určitě také jedním z nejoblíbenějších. Ušaté torpédo Tomáš Holý, který se stal hvězdou doslova ze dne na den, zůstane navždy zapsaný v našich srdcích jako kluk z televizních komedií, které milují diváci napříč všemi generacemi. Osud mu bohužel dopřál jen velmi krátký život. Text jeho kamaráda a životopisce Oty Karse převedla do komiksu kreslířka Kristýna Plíhalová.

Další články

TV Kosmas

Co je NĚFO? - Dalšího Walliamse načetl samozřejmě Jiří Lábus

Další zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal David Walliams a načetl ten nejpovolanější - Jiří Lábus.
 | nakl. Tympanum
TV Kosmas

Ja-Ma recenzuje Zlatý kompas

O knihách se na youtube kanálech mluví dost a dost. Ale často se víc hýká, než informuje. Honzův přístup je ale solidní, stejně jako jeho knižní výběr. Tentokrát se ve svém Dočteno podělil o svůj pohled na Zlatý kompas Philipa Pullmana a vlastně tak trochu i na celou trilogii Jeho temné esence.
 | Ja-Ma
TV Kosmas

Magorské modlitby v Knihovně Václava Havla

Po svazku věnovaném Karlu Čapkovi se literární historik Martin C. Putna věnuje dalšímu muži víry a velikánovi české literatury Ivanu Martinu Jirousovi. Otázky kladl Jáchym Topol.