Nejprodávanější Kniha - prosinec 2008
společenské vědy

Dějiny ošklivosti - 6%
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
společenské vědy

Dějiny ošklivosti

798 Kč
749 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
společenské vědy

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Kde peníze jsou služebníkem, nikoliv pánem. - 11%
Podívejme se spolu s autorkou za kulisy ekonomických frází a objevme bohatý existující svět alternativní ekonomie, vyrostlý zdola z fungující občanské společnosti.
společenské vědy

Kde peníze jsou služebníkem, nikoliv pánem.

206 Kč
183 Kč
Nahota feminismu - 11%
(1x)
Drtivá kritika feministické ideologie z pera autora bestselleru " Základy mužského šovinismu"
společenské vědy

Nahota feminismu

88 Kč
78 Kč
Závistivý lidojed a pták-nepták - 6%
(1x)
Kniha obsahuje mýty domorodců z druhého největšího ostrova světa. Je svědectvím o různorodosti a exotičnosti kultur přírodních národů nezávislého státu Papua-Nová Guinea a indonéské části ostrova, zvané Západní Papua.
společenské vědy

Závistivý lidojed a pták-nepták

253 Kč
238 Kč
Život dítěte - 11%
(2x)
Obsáhlá kniha Kateřiny Janouchové seznamuje čtenáře v oddílech Těhotenství, Porod a novorozeně, První rok dítěte, Dítě od jednoho roku do šesti let a Dítě od školních začátků po pubertu postupně se vším, co souvisí s narozením a výchovou dítěte.
společenské vědy

Život dítěte

539 Kč
479 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
společenské vědy

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Alan Greenspan - Věk turbulencí - 6%
Biografie guru americké ekonomiky! Předseda rady guvernérů federálního rezervního systému USA Alan Greenspan nás provází dobrodružným světem globální ekonomiky.
společenské vědy

Alan Greenspan - Věk turbulencí

849 Kč
799 Kč
Dualistické gnóze Západu - 6%
Jedná se o dílo spolupracovníka Mircey Eliada věnované gnosi na Západě a prezentuje veškerá dualistická náboženství, jejichž historie hluboce ovlivnila Západ.
společenské vědy

Dualistické gnóze Západu

423 Kč
398 Kč
Kdo řídí internet - 6%
Tato kniha vypráví příběh o Internetu, který v 90. letech 20. století začal narušovat moc jednotlivých státních správ, a následném boji vlád o ovládnutí nového média. Je to také příběh smrti snu o kyberkomunitách, které si vládnou samy.
společenské vědy

Kdo řídí internet

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 91 položek
1 2 3 .. 10 > >>