Nejprodávanější tituly - prosinec 2008
humor

Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Deník chamtivýho parchanta - 11%
Reportáž z přednáškového, zábavního, blbého, geniálního a i jinak kulturně prospěšného turné po Kanadě. Sepsal jeden z "Monty Pythonů".
humor

Deník chamtivýho parchanta

250 Kč
222 Kč
Mayday - 11%
Skvělý humoristický román od autora knih „Jistě, pane ministře“ a „Jistě, pane premiére“.
humor

Mayday

224 Kč
199 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Vila Inkognito - 6%
(3x)
V pořadí osmý Robbinsův román vypráví příběhy Američanů, kteří přežili válku ve Vietnamu, ale nemají nejmenší chuť vrátit se domů. Raději zůstávají nezvěstní.
humor

Vila Inkognito

212 Kč
199 Kč
Murphyho zákon a právníci - 11%
Arthur Bloch se ve své nové sbírce zákonů pustil zrovna do profese, která je tak nepopulárně populární
humor

Murphyho zákon a právníci

143 Kč
127 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Umírat se má na lačno - 11%
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
183 Kč
Ad acta - 11%
(1x)
Nová próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

143 Kč
127 Kč
Klobouk s oblohou - 11%
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor

Klobouk s oblohou

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>