Nejprodávanější knihy v roce 2012

Páter František Ferda - experimenty, recepty, životní osudy
Kniha přibližuje životní osudy legendární postavy českého léčitelství pátera F. Ferdy a jeho experimenty, kterými šokoval odborníky v mnoha zemích.

Páter František Ferda - experimenty, recepty, životní osudy

269 Kč
Krtek a tvary
Devátý z řady příběhů pro nejmenší čtenáře o tom, co všechno umí neposedný krteček a jeho zvířecí kamarádi, se věnuje poznávání základních tvarů ve světě kolem nás.

Krtek a tvary

143 Kč
Jakub a jeho pán
Znamenitá a úspěšná dramatizace Diderotova Jakuba Fatalisty, hravá i krutá studie proměn lidského osudu v neprohlédnutelném světě.

Jakub a jeho pán

267 Kč
Americké avantgardní divadlo
Kniha Arnolda Aronsona, profesora divadelních studií Columbia University v New Yorku, systematicky, kvalifikovaně a přitom velmi čtivě mapuje vývoj amerického alternativního divadla.

Americké avantgardní divadlo

203 Kč
Brambory
Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit Brambory, vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit.

Brambory

359 Kč
Čtenáři filmu – diváci časopisu
Kniha se zabývá filmovým divákem v meziválečném období 20. století. K jeho ucelenému obrazu dochází důkladnou analýzou filmových periodik a mapováním situace v tehdy se rozmáhajícím kinematografickém průmyslu.

Čtenáři filmu – diváci časopisu

152 Kč
Dějiny a řády života
Tato kniha je dílem historika se specializací na východoevropské dějiny. Je určena širší čtenářské obci, ale mohla by - právě svou srovnávací perspektivou - lecčím přispět i odborníkům.

Dějiny a řády života

320 Kč
Detektivové
(1x)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu.

Detektivové

197 Kč
Hlídač
Michel a Harry jsou hlídači v ohromných prostorách podzemních garáží luxusního čtyřicetipatrového domu. Děj norského románu se odehrává v blízké budoucnosti, kdy svět postihla blíže nespecifikovaná katastrofa.

Hlídač

296 Kč
Chvála psychoterapie
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.

Chvála psychoterapie

314 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100