Nejprodávanější tituly v roce 2012
svět

Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
svět

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Toulavá kamera 13 - 11%
Tentokrát Vám přinášíme 13tý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu, který obsahuje padesát poutavých reportáží.
svět

Toulavá kamera 13

296 Kč
263 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
svět

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
Olšanské hřbitovy IV. - 11%
Již 3. díl velké řady o pražských hřbitovech zasvěcené zprvu Olšanským hřbitovům, mapuje zdejší část IV. a vedle fotografické dokumentace přináší jak osobní údaje, tak často i medialónky zde pohřbených osob.
svět

Olšanské hřbitovy IV.

403 Kč
358 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
svět
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Prokletá místa Čech a Moravy - 20%
Jsou místa, která můžeme bez váhání označit jako prokletá. Může se jednat o prokletí v původním slova smyslu, ale také o hrad, hřbitov, mlýn či kopec, na nichž došlo k nějaké strašlivé události, jež toto místo nesmazatelně poznamenala.
svět
Ukázky

Prokletá místa Čech a Moravy

149 Kč
119 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
svět

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů 2. díl - 6%
Fascinující cestopis o krásách a tajích Šalomounových ostrovů, Fidži, Nových Hebrid či Nové Británie.
svět

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů 2. díl

338 Kč
318 Kč
BAM - Bajkalsko-amurská magistrála - 11%
Autor své knize popisuje nejen zážitky ze své cesty, ale také se věnuje historii výstavby železnice, tolik medializované v 70. a 80. letech minulého století.
svět

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála

297 Kč
264 Kč
Estonsko - stručná historie států - 11%
Třebaže se Estonsko českému čtenáři může zdát zemí málo známou a vzdálenou, jeho dějiny jsou zajímavé a právě z českého hlediska v mnohém dobře pochopitelné, a dokonce i blízké.
svět

Estonsko - stručná historie států

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>