Nejprodávanější tituly v roce 2012
zoologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření - 11%
Autorka ve své knize humornou formou ukazuje, že mnohé sexuální praktiky, které můžeme pozorovat v živočišné říši a které se nám na první pohled mohou zdát brutální, nemorální nebo dokonce nepřirozené, jsou ve skutečnosti nezbytné pro přežití druhu.
zoologie

Sexuální poradna Dr. Tatiany pro všechna živá stvoření

268 Kč
238 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Putování přírodou – stromy, květiny, ptáci - 11%
Prostřednictvím této fantastické knihy o ptácích, stromech a květinách se seznámíte s přírodou kolem nás. V knížce najdete i podrobné návody pro nejrůznější zájmové činnosti.
zoologie

Putování přírodou – stromy, květiny, ptáci

269 Kč
239 Kč
Zvířata a rostliny - Nový průvodce přírodou - 11%

Nové vydání jednoho z nejúspěšnějších univerzálních průvodců přírodou, určených ke snadné orientaci v živočišné i rostlinné říši.

zoologie

Zvířata a rostliny - Nový průvodce přírodou

179 Kč
159 Kč
Dá mi? Nedá mi? - 11%
Pohledy do sexuálního života zvířat
zoologie

Dá mi? Nedá mi?

152 Kč
135 Kč
Etymologie XII - 11%
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie vědění, zahrnující témata od svobodných umění přes antropologii a přírodovědu až po theologii. Dvanáctá kniha pojednává o veškeré fauně.
zoologie

Etymologie XII

232 Kč
206 Kč
Motýli ve fotografii - 11%
Jiří Křížek po mnoho let cestoval po celém světě a fotografoval "létající krásu". Snímky z živé přírody konzultoval s odborníky a výsledkem je tato reprezentativní publikace. Unikátní sbírka jistě potěší všechny zájemce o tuto křehkou krásu.
zoologie

Motýli ve fotografii

585 Kč
520 Kč