Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2012
medicína

Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Rukopis, klíč k osobnosti - 41%
Kniha je praktickou učebnicí grafologie,ale může být velkým přínosem i pro psychology, psychiatry nebo učitele. Nedílnou součástí knihy je bohatý obrazový materiál a rovněž několik ukázek konkrétních analýz rukopisů.
medicína

Rukopis, klíč k osobnosti

318 Kč
189 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Ó, sladké stáří - 11%
Oba autoři zobecňují vlastní zkušenosti z 85 let svého života a konfrontují je se znalostmi oborů gerontologie a geriatrie.
medicína

Ó, sladké stáří

179 Kč
159 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
Aby nám všem chutnalo - 11%
Je správný způsob stravování pojistkou dobrého zdraví? Odborník na výživu nám poutavou a mnohdy vtipnou formou vysvětlí, jak souvisí výživa a mnohé civilizační nemoci.
medicína

Aby nám všem chutnalo

233 Kč
207 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Chvála psychoterapie - 11%
Na základě svých pětatřicetiletých zkušeností na poli psychoterapie pojal Yalom svou knihu Chvála terapie jako průvodce úspěšnou psychoterapií.
medicína

Chvála psychoterapie

314 Kč
279 Kč
Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
medicína

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 52 položek
1 2 3 .. 6 > >>