Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2012
divadelní hry

Hospoda na mýtince - 20%
Hospoda na mýtince - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Hospoda na mýtince

99 Kč
79 Kč
Vražda v salonním coupé - 20%
Vražda v salonním coupé - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Vražda v salonním coupé

99 Kč
79 Kč
Nora (Domeček pro panenky) - 6%
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
divadelní hry
Ukázky

Nora (Domeček pro panenky)

161 Kč
151 Kč
Koule - 6%
(3x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.
divadelní hry
Ukázky

Koule

84 Kč
79 Kč
Cimrman v říši hudby - 20%
Ctitelé Cimrmanova génia se mohou radovat. Kompletní nahrávkou titulu Cimrman v říši hudby - včetně opery Úspěch českého inženýra v Indii rekonstruované hudebním skladatelem Janem Klusákem.
divadelní hry
Ukázky

Cimrman v říši hudby

99 Kč
79 Kč
Němý Bobeš - 20%
Němý Bobeš aneb Český Tarzan - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Němý Bobeš

99 Kč
79 Kč
Posel z Liptákova - 20%
Posel z Liptákova - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
divadelní hry
Ukázky

Posel z Liptákova

99 Kč
79 Kč