Nejprodávanější tituly v roce 2012
Olomoucký kraj

Pověsti a události města Olomouce - 11%
(1x)
Tato kniha olomouckých pověstí vyšla původně v němčině v roce 1892. Přesto, že se od té doby v dějinách města událo mnoho nového, je dobré si připomenout i události staré které se nemění, jen na ně občas zapomínáme.
Olomoucký kraj

Pověsti a události města Olomouce

207 Kč
184 Kč
Vodní mlýny na Moravě a ve Slezsku I. - 11%
První z řady titulů zasvěcených těmto unikátním památkám naší minulosti na Moravě a ve Slezsku se věnuje oblasti Jesenicka, Bruntálska, Opavska a Novojičínska.
Olomoucký kraj

Vodní mlýny na Moravě a ve Slezsku I.

261 Kč
232 Kč
Olomoucké podzemí - 11%
(1x)
Měšťanské domy a paláce, církevní budovy a vojenské objekty.
Olomoucký kraj

Olomoucké podzemí

306 Kč
272 Kč
Místopisný obrázkový atlas aneb Krasohled český 9. - 11%
Devátý svazek Místopisného obrázkového atlasu mapuje území Slezska, oddělené od Moravy hradbou Jeseníků i část Moravy jižně od Jeseníků. Navštívíte Javorník, Vidnavu, Zlaté Hory, Velké Losiny, Rýmařov, Prostějov, Olomouc a další místa.
Olomoucký kraj

Místopisný obrázkový atlas aneb Krasohled český 9.

378 Kč
336 Kč
Mosty a lávky Olomouckého kraje - 11%
Třicetistránková publikace uvádí sto dvacet snímků objektů zajímavých svou konstrukcí, barvou, umístěním, historií nebo výzdobou a průběhem stavby.
Olomoucký kraj

Mosty a lávky Olomouckého kraje

80 Kč
71 Kč
Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9
Zcela přepracovaný, rozšířený (na úctyhodných 288 stran) průvodce nejvyšším moravským pohořím. Horské túry v oblasti Hrubého Jeseníku - Šerák, Červenohorské sedlo, Švýcárna, Praděd, Ovčárna, Petrovy kameny - nejkrásnější hřebenovka.
Olomoucký kraj

Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9

80 Kč
Olomouc rodu ženského - 11%
Stále se vrací otázka správnosti gramatického rodu u místního jména Olomouc - tedy jestli se má skloňovat v ženském rodě podle vzoru píseň, nebo v maskulinu jako například meč nebo stroj - nás nepochybně napadne hned po přečtení titulu této knížky.
Olomoucký kraj

Olomouc rodu ženského

180 Kč
160 Kč
Slavné vily Olomouckého kraje - 11%
(2x)
Architektonicky významná či zajímavá rodinná sídla, která vznikala od poloviny 19. století do současnosti na území olomouckého regionu.
Olomoucký kraj

Slavné vily Olomouckého kraje

359 Kč
319 Kč
Zmizelá Morava-Hranice - 11%
Kniha Zmizelé Hranice se zaměřuje na dějiny a proměny tohoto moravského města. Kromě samotného textu o obecně historickém a stavebním vývoji Hranic přináší i téměř sto sedmdesát unikátních archivních fotografií.
Olomoucký kraj

Zmizelá Morava-Hranice

260 Kč
231 Kč