Nejprodávanější tituly v roce 2012
dívčí romány

Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
dívčí romány

Jaro

254 Kč
Splynutí
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
dívčí romány

Splynutí

271 Kč
Váhání
(4x)
Vlkodlaci z Mercy Falls se vracejí. Teď, když se Grace a Sam našli, musí bojovat, aby mohli zůstat spolu.
dívčí romány

Váhání

253 Kč
Rudá jako rubín
(2x)
Žít v rodině, která je samé tajemství, není pro šestnáctiletou Gwendolyn zrovna snadné. Jednoho dne se s ní zatočí svět a ona se rázem ocitne ve známé ulici, jenže téměř sto let před svým narozením. Literatura pro dívky od 12 let.
dívčí romány

Rudá jako rubín

339 Kč
Napořád
(18x)
První díl nové knižní řady Nesmrtelní ocení především čtenáři Stephenie Meyerové a její série Stmívání. Kniha se záhy po vydání probojovala mezi nejprodávanější knihy v USA a vyhoupla sena nejvyšší příčku žebříčku New York Times Bestsellers.
dívčí romány

Napořád

229 Kč
Zapomnění
Román jehož hrdinkou je mladá London Laneová. Každé ráno ve 4:33 se její mozek restartuje a všechny její vzpomínky na uplynulých 24 hodin zmizí. Ale zároveň vidí do budoucnosti. Zkrátka: London si události pamatuje tak dlouho, dokud se nestanou...
dívčí romány

Zapomnění

168 Kč
Čtrnáct
Pokračování oblíbené řady pro dívky přináší mnohá překvapení a další novinky ze života Viki, která se letos chystá konečně do devítky.
dívčí romány

Čtrnáct

268 Kč
Třináct
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
dívčí romány

Třináct

268 Kč
Modrý měsíc
(3x)
Druhý díl bestsellerové řady Nesmrtelní. Damen onemocní, začne chřadnout a ztrácet své neobyčejné schopnosti. Zoufalá Ever se na jeho záchranu vydá do Země léta a tam objeví způsob, jak vrátit čas.
dívčí romány

Modrý měsíc

229 Kč
Sindy v nebezpečí
V sérii Příběhy ze sedla vychází povídání o třech holkách a jejich zvířecích kamarádech.
dívčí romány

Sindy v nebezpečí

143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>