Nejprodávanější e-knihy v roce 2012
umění

Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha - 20%
(1x)

Na český knižní trh se po poměrně dlouhé době dostává ucelený text knihy o Osvobozeném divadle a jeho tvůrcích a aktérech Voskovcovi a Werichovi.

umění
Ukázky

Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha

189 Kč
151 Kč
Fyzické básnictví
Petr Váša shrnul své manifestační a teoretické eseje, v nichž na podkladě filozofických i antropologických textů hledá smysl a funkce fyzického básnictví v rámci literatury i divadla.
umění
Ukázky

Fyzické básnictví

99 Kč
Jiřina Jirásková a Zdeněk Podskalský - 20%
Dva mistři ve svém oboru. Ona - geniální herečka, která se uplatnila v komediích i dramatech, ve filmu, divadle, rozhlase i televizi. On - režisér, který uměl točit komedie a hudební filmy, do kterých tu a tam obsadil - když mohl - i svou životní partnerku
umění
Ukázky

Jiřina Jirásková a Zdeněk Podskalský

129 Kč
103 Kč
Náměstí Bratří Mašínů - 20%
Hra Náměstí Bratří Mašínů (2007) pojednává krizi stárnoucích manželů jako imaginární únos tramvaje jejich synem. Drama získalo dvě Radokovy cenu – za původní hru a za uvedenou českou hru.
umění
Ukázky

Náměstí Bratří Mašínů

69 Kč
55 Kč
Hana Hegerová - 20%
(1x)
Brilantní zpěvačka - "první dáma šansonu" a typově ojedinělá herečka paní Hana Hegerová, která se všemi svými přáteli a příznivci oslaví letos své 80. výročí, patří již více jak čtyřicet let mezi čelní představitelky československé hudební scény.
umění
Ukázky

Hana Hegerová

139 Kč
111 Kč
Akvabely - 20%
(2x)
Nejhranější Drábkova divadelní hra ze souboru Aby se Čechům ovary zachvěly.
umění
Ukázky

Akvabely

59 Kč
47 Kč
Chmýří - 21%
Divadelní hra vzniklá roku 2010. Dialog o životě po životě.
umění
Ukázky

Chmýří

29 Kč
23 Kč
Ještěři - 20%
Muzikál, v němž bývalí spolužáci zahánějí krizi středního věku inscenováním Zemanovy Cesty do pravěku (vedeni při tom učitelem pedofilem a jeho partnerem transvestitou). Hra z roku 2006. Texty písní Tomáš Belko.
umění
Ukázky

Ještěři

59 Kč
47 Kč
Bezčasí - 20%
Vzpomínky muže v pozadí, tak by se dala nejpřesněji nazvat knížka Ivana Dvořáka o koncertech a kulturních akcích, které pořádal v 70. a 80. letech pod hlavičkou tělovýchovné jednoty Nohyb.
umění
Ukázky

Bezčasí

170 Kč
136 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2