Nejprodávanější tituly v roce 2012
věda a technika

MiGy nad severním Vietnamem
Kniha MiGy nad Severním Vietnamem zobrazuje leteckou válku ve Vietnamu v letech 1965 až 1975 na základě informací získaných z dokumentů ve vietnamských archivech a z výpovědí severovietnamských letců.
věda a technika

MiGy nad severním Vietnamem

179 Kč
Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht
Autor na základě předchozí obšírné badatelské práce dokazuje, že brněnské divadlo je skutečně prvním na světě, které bylo vybaveno výhradně elektrickým osvětlovacím systémem.
věda a technika

Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht

49 Kč
Solární teplovzdušné vytápění - 11%
Solární vzduchové kolektory mohou vykázat významné úspory energie na vytápění a větrání obytných domů a provozních budov. Autoři v této knize přehledně a prakticky popisují techniku a využití solárních teplovzdušných systémů.
věda a technika

Solární teplovzdušné vytápění

223 Kč
198 Kč
Historie traktorů Zetor - 11%

Encyklopedie pojednává o všech modelech traktorů Zetor, vyrobených v rozmezí let 1946 až 2012.

věda a technika

Historie traktorů Zetor

359 Kč
319 Kč
Padáky nad Tibetem - 6%
Dramatická historie ztráty tibetské svobody by měla stále stát i za naši pozornost. Proto byl převyprávěn pro českého čtenáře i tento příběh násilí, lží, odvahy, netečnosti, přátelství a zrady...
věda a technika

Padáky nad Tibetem

213 Kč
200 Kč
Dobytí říše - 11%
Tato unikátní kniha je živou reportáží z posledních jedenácti měsíců války v Evropě, z doby, která změnila mapu tohoto kontinentu a významně vymezila běh života značné části jeho obyvatel pro příštích padesát let.
věda a technika

Dobytí říše

314 Kč
279 Kč
Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti - 11%
(1x)
Kniha Elektrofony pojednává o několika stech nástrojích, text je doplněn obrázky, mezi nimiž jsou schémata, dobové fotografie a reprodukce originálních patentů.
věda a technika

Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti

468 Kč
416 Kč
Objektivy 2007/2008 - 11%
Kniha je rozdělena do tématických celků a představí 12 značek světových výrobců skel (Canon, Nikon, Sigma, Tamron, Tokina, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony, Carl Zeiss, Samsung a Lensbabies) se všemi jejich - v současnosti dostupnými objektivy.
věda a technika

Objektivy 2007/2008

134 Kč
119 Kč
Doprava jako součást logistických systémů - 11%
Kniha vychází z definice struktur dopravních systémů na logistických řetězcích jako nositele hmotného toku, který v zásadě zakládá podstatu logistiky jako systém organizace hmotného pohybu v procesu výroby, oběhu a spotřeby.
věda a technika

Doprava jako součást logistických systémů

179 Kč
159 Kč
Pilot od žraločí perutě
Autobiografické vzpomínky Berta Hordena na 130 bojových letů. Popisuje jen ty plné akce, rutinní bez jakýchkoliv příhod vypustil. Uvádí pouze své vlastní zážitky. Ostatní piloti 239. křídla zažili obdobná dobrodružství jako on.
věda a technika

Pilot od žraločí perutě

44 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>