Nejprodávanější tituly v roce 2012
ostatní

Atlas odlehlých ostrovů
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.
ostatní

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
ostatní

Aby radost nezmizela

36 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
ostatní

Celý život

539 Kč
Kinematografie zapomnění
Kniha je pokusem o zachycení přelomového období konce reformního procesu roku 1968 a počátku normalizace československé kinematografii. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2012 za objev roku.
ostatní

Kinematografie zapomnění

495 Kč
František Skála
Monografie je autorskou knihou Frantička Skály, promyšlenou koláží textů od autorů z různých oborů, textů Františka Skály a více než čtyř set reprodukcí. Vířivá, typografická kreace s originální obálkou vychází v česko-anglické verzi.
ostatní

František Skála

988 Kč
Svatý Ludvík
(5x)
Rozsáhlá práce, lakonicky nazvaná Svatý Ludvík, je považována za jednu z nejlepších biografií středověkých panovníků. Francouzský král je v ní nazírán jako osobnost, jež výrazným způsobem ovlivnila evropské dějiny druhé poloviny 13. století.
ostatní

Svatý Ludvík

508 Kč
Malé věci v krajině
Na základě pozorování tristního stavu českých obcí a krajiny se architekt Michal Šiška rozhodl systematičtěji zabývat ohroženým nezastavěným prostorem mimo sídla, tedy "kulturní krajinou".
ostatní

Malé věci v krajině

177 Kč
Přisedněte si
(3x)
Přisedněte si je kniha, ve které David Rath po několik posledních měsíců popisuje ve vazební věznici v Litoměřicích nejenom svoji politickou kariéru.
ostatní

Přisedněte si

179 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
ostatní

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní

Konejšivé signály

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>