Nejprodávanější tituly v roce 2012
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky - 11%
Tahle šikovná ilustrovaná knížečka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných tipů, jak zvládnout svoji rozrůstající se rodinu – a jak se přizpůsobit novému životu.
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky

143 Kč
127 Kč
Občanský průkaz - 20%
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
103 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Prevítem snadno a rychle /bilingvní/ - 6%
(1x)
První díl bilingvního, anglicko-českého vydání úspěšné humorné série líčí rodičovské trampoty a život rodiny z pohledu novorozence.
humor

Prevítem snadno a rychle /bilingvní/

168 Kč
158 Kč
Zvláštní problém Františka S. - 11%
(2x)
Nové vydání díla jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, které představuje příběh zcela obyčejného mladého muže, ocitajícího se za zvláštních okolností v tak trochu zvláštním světě.
humor

Zvláštní problém Františka S.

197 Kč
175 Kč
Putování mořského koně - 11%
Nové vydání novely jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, která líčí trampoty "muže v domácnosti", jenž je okolnostmi donucen starat se o svého malého synka.
humor

Putování mořského koně

197 Kč
175 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Doktore, bacha na ženský! - 11%
Ať se v Ballybucklebo už dobře vyznáte, nebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte prvně, vítejte ve světě humoru, přátelství a lásky!
humor

Doktore, bacha na ženský!

242 Kč
215 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Tracyho tygr - 11%
(2x)
Americká kultovní novela v novém vydání s vynikajícími ilustracemi Štěpána Danča.
humor
Ukázky

Tracyho tygr

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 131 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>