Nejprodávanější knihy v roce 2012
česká

Oněgin byl Rusák
(8x)
Volné pokračování bestselleru Hrdý Budžes. Kniha je jednak autobiograficky laděným osobním příběhem, jednak tragikomickou mozaikou doby husákovské normalizace, která ani s odstupem času neztratila nic na své obludnosti.
česká

Oněgin byl Rusák

242 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.
česká

Hrdý Budžes

224 Kč
Lichožrouti se vracejí
Druhý díl příběhu ze skrytého života lichožroutů se rozbíhá po dvou liniích, které se postupně proplétají a často i řádně zauzlí. Humorná a zároveň dobrodružná sága pro děti.
česká

Lichožrouti se vracejí

297 Kč
Skladatelka voňavého prádla
(1x)
Nové vydání bestselleru autorčiny prvotiny, nyní s obrazovou přílohou, obsahuje 64 stran fotografií z osobního archivu autorky!
česká

Skladatelka voňavého prádla

267 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
česká

Magor dětem

269 Kč
Bisoni 001
Tato kniha je první česká bondovka z reálného světa tajných služeb. Příběh se odehrává v devadesátých letech, a přestože jde o fikci, popisuje opravdový život z prostředí tajné služby BIS.
česká

Bisoni 001

206 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
česká

Panoptikum české

127 Kč
Třicet dva chwanů
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
česká

Třicet dva chwanů

89 Kč
Toulavá kamera 13
Tentokrát Vám přinášíme 13tý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu, který obsahuje padesát poutavých reportáží.
česká

Toulavá kamera 13

296 Kč
Europeana
(2x)
Subjektivně laděná postmoderní próza se pohybuje na hranici beletrie a esejistiky a s ironickým nadhledem přehlíží celkovou atmosféru světa ve 20. století.
česká

Europeana

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>