Nejprodávanější tituly v roce 2012
detektivky

Číše jedu pro krále
(1x)
Na večeři u krále Václava IV. byl otráven bavorský vévoda Fridrich. Královský hofmistr Jindřich Škopek z Dubé nepochybuje o tom, že číše vína s jedem byla původně určena pro samotného panovníka. Kdo ho však chtěl otrávit a proč ?
detektivky
Ukázky

Číše jedu pro krále

169 Kč
Falzum - 6%
Pět rozsáhlých detektivních povídek, několik vražd mezi uměleckými artefakty, které spojují nejen motivy, ale i dvě ústřední postavy.
detektivky

Falzum

254 Kč
239 Kč
Vybrané okruhy z mechaniky pohrom - 6%
(8x)
Detektivní příběh mladé autorky je napsaný s takovou bravurou pro detail i celkovou koncepci, matení i napětí, a s takovým vtipem, že jej někteří recenzenti označili za příliš "velkolepý ohňostroj nápadů a bonmotů".
detektivky

Vybrané okruhy z mechaniky pohrom

389 Kč
366 Kč
Francis - 6%
Mazaný, chytrý a vtipný detektiv Francis je jakousi kocouří kombinací Sherlocka Holmese, Phila Marlowa a Jamese Bonda. Tentokrát je jeho inteligence a instinktů zapotřebí v venkovské díře, kam odjíždí se svým „otvíračem konzerv“.
detektivky

Francis

219 Kč
206 Kč
Pražský rozparovač
Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti tajemný rozparovač, který vraždí lehké ženštiny.
detektivky
Ukázky

Pražský rozparovač

169 Kč
Bota v Písku
(1x)
Detektivní příběh z golfového prostředí.
detektivky
Ukázky

Bota v Písku

149 Kč
Tichým krokem kráčí strach - 11%
Čtyři hororové povídky anglicky píšících ženských autorek z 19. a první poloviny 20. století, spojené výskytem nadpřirozeného prvku.
detektivky

Tichým krokem kráčí strach

223 Kč
198 Kč
Podraz na příděl
(2x)
Děj detektivky se z velké části odehrává na golfovém hřišti v Klánovicích - v současnosti, kdy probíhá pře mezi golfisty a ochránci klánovického lesa.
detektivky
Ukázky

Podraz na příděl

155 Kč
Přes kočičí hřbet - 11%
(2x)
Hravě psaný román Simony Mahlerové-Šustkové vás vtáhne do děje hned od první kapitoly a rychlý sled událostí spolu s detektivní zápletkou vás udrží v napětí od začátku až do konce.
detektivky

Přes kočičí hřbet

179 Kč
159 Kč
Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice - 11%
Pokračování příběhů královského písaře Jiřího Adama z Dobronína. I tentokrát mu jeho představený nejvyšší komoří svěří vyšetřování záhadných případů, s jejichž řešením si nikdo neví rady.
detektivky

Letopisy královské komory III. - Trpké víno / Klášterní kostnice

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>