Nejprodávanější tituly v roce 2012
romantika

Stanice odložených lásek - 11%
(1x)
Román Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Lásky šťastné i nešťastné, manželství vydařená i nevydařená, průšvihy, trapasy i humorné historky.
romantika

Stanice odložených lásek

305 Kč
271 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Zatoulaná královna - 20%
Rok po svatbě s Violou Těšínskou je král Václav III. zavražděn a královna vdova zůstane uprostřed bitev o uvolněný trůn zcela bez prostředků. S rozhodnutím, které hraničí s vlastizradou, prchá za hranice českého království.
romantika
Ukázky

Zatoulaná královna

149 Kč
119 Kč
Láska, čest a prachy - 11%
Frankie odhalila něco, co neměla, a když najde spolubydlící zavražděnou, ví, že musí zmizet. Napínavý román pro ženy.
romantika

Láska, čest a prachy

242 Kč
215 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Nezlomená osudem
(2x)
Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že "zdravý" partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život.
romantika

Nezlomená osudem

124 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Obcování muzejního znalce - 11%
Dramatický příběh velmi nepovedeného manželství ve velmi nepovedené době, dotahující sugestivní obraz soukromé i společenské apatie až do listopadových dnů roku 1989.
romantika

Obcování muzejního znalce

89 Kč
79 Kč
Dámské kupé - 11%
Podmanivý a originální román z indické současnosti, ve kterém si šest žen různého věku i společenského postavení vypráví své životní osudy, přináší odpovědi na otázky, které si dnes kladou ženy na celém světě.
romantika

Dámské kupé

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>