Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2012

Inner Game pro manažery
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.

Inner Game pro manažery

618 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
Od nestíhání ke stíhání
Kurz obsahuje řadu praktických cvičení, ve kterých mají posluchači možnost si uvedené náměty prakticky implementovat do svého života a tak postupně začít, krok za krokem, stíhat.

Od nestíhání ke stíhání

1 352 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
Marpa, Tibetský rebel
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
Za trochu lásky
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.

Za trochu lásky

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9