Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2013

Rok v Provenci
(3x)
Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Chronologicky popisuje rok jednoho Brita, který se rozhodl přestěhovat do malé vesnice v malebné francouzské oblasti Provence.
Ukázky

Rok v Provenci

219 Kč
Chrám i tvrz
(1x)
Pavel Eisner, někdy vystupující pod jménem Jan Ort, byl český překladatel, literární teoretik, lingvista, publicista a básník, který se proslavil především svým vynikajícím převodem humoristického románu Pan Kaplan má třídu rád.
Ukázky

Chrám i tvrz

69 Kč
Řecké báje a pověsti
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
Moc přítomného okamžiku
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
Nahá pravda
(9x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
Ukázky

Nahá pravda

270 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(6x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

299 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.
Ukázky

Egypťan Sinuhet

739 Kč
Toulky českou minulostí 1-50
(4x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 1-50

246 Kč
Inferno
(20x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo
Ukázky

Inferno

449 Kč
Skála
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
Ukázky

Skála

299 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 407 položek
<< < 1 2 3 4 .. 41 > >>