Ke stažení Info OKO

Dívka, která kopla do vosího hnízda: Milénium 3

Nakladatel: Host 2010
Ihned
199 Kč

Anotace

Třetí díl světově úspěšné trilogie Milénium.
Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život. Ale nebude to mít jednoduché. Poté, co ji kulka zasáhla do hlavy, leží pod přísným dohledem na jednotce intenzivní péče. Pokud se uzdraví, bude souzena za tři...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(8x)

Vaše hodnocení
Opět prvně jsem viděla filmové zpracování - švédskou verzi - a potom jsem si zakoupila zvukové knihy. Je to napínavé a drsné krimi a nelze téměř dělat přestávky v poslouchání, protože jste pořád zvědaví, co bude dál. Doporučuji.
Celá trilogie, zajímavá, čtivá, nedá se odejít.
Pomalu se blížím ke konci třetího dílu a je mi líto, že dál nic nebude... To nejsou obyčejné literární postavy, já se s nima za pár dní úplně zžila. Výborné dílo! Jen doufám, že se něco podobně napínavého objeví brzy na trhu ...
Třetí díl jsem si nechala na dovolenou, protože jsem tušila, že se od knihy neodtrhnu. Měla jsem pravdu. Vosí hnízdo je skvělé, asi nejlepší z celé trilogie. Pouze jsem se musela znovu 'napojit' na postavy z druhého dílu. Děj mě chytl už od první kapitoly a nepustil.

Pro mě pomalejší rozjezd, než byly do děje uvedeny všechny nové postavy, ale pak kniha nešla odložit. Škoda, že další díl už nemůže být.

Po dlouhé době jsem zase zažila u knížky 'čtecí horečku'... a stále se k ní vracím a znovu se nořím do oblíbených pasáží, kterých je v ní nepočítaně.
Ani třetí díl nezklamal. Přečetla jsem ho za jeden den. Doma byli všichni bez jídla. Ani chvíli jsem se od ni nehnula./od knihy/ Jako vždy jsem čekala na Lisbeth jak jim to natře. A vůůůbec nezklamala. Doufám, že snad vyjde čtvrtý díl, ikdyž stačil napsat pouze 250 stran.
Zobrazit další (4)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Magazín OKO

Čtvrté „Milénium“ se bude odehrávat v Sillicon Valley
Aktuality

Čtvrté „Milénium“ se bude odehrávat v Sillicon Valley

Dívka s tetováním je zpátky. Po Stiegu Larssonovi, který zemřel před jedenácti lety se dopsání jeho trilogie ujal švédský spisovatel David Lagencrantz. První díl ...

 |  Tomáš Fojtík

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dívka, která kopla do vosího hnízda
Autor:
Larsson, Stieg
Nakladatel:
Host
EAN:
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 688 stran, bez zabezpečení DRM, 1,5 MB ePUB ePUB, 2,7 MB Mobi Mobi, 2,6 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2010