Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2014

Duinské elegie
Verše známého německého básníka v interpretaci Václava Vydry s hudebním doprovodem J. S. Bacha.

Duinské elegie

179 Kč
Jistě, pane premiére 2.
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.

Jistě, pane premiére 2.

359 Kč
Líheň I.
(2x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.

Líheň I.

134 Kč
Rudolf Klekner – Klekner
Nabízíme vám autentické zápisky mimořádných zážitků a obdivuhodných nápadů Rudolfa Kleknera, pacienta několika psychiatrických léčeben, které jsme získali z jeho pozůstalosti.

Rudolf Klekner – Klekner

150 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Život byl pes
(1x)
Tak tady jsem! Já, pes Život! Mysleli jste snad, že to nezvládnu? To bych se nesměl jmenovat Život. Dokázal jsem spoustu věcí...

Život byl pes

206 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.

Velký Gatsby

134 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

Hluboký spánek

339 Kč
The Vole - Hraboš hrdina
Nadšení čtenáři pohádek o hraboších a jejich osudech si brzy vyžádali i zvukovou podobu své oblíbené knihy. Pro vydání ve formátu audioknihy namluvil autorský výběr textu Jan Hartl v domácím studiu Vladimíra Merty.

The Vole - Hraboš hrdina

213 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>