Nejprodávanější tituly - říjen 2014

Tarot skrytých světů
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.

Tarot skrytých světů

594 Kč
Tesilová verbež
Svazek Tesilová verbež (básně a písně z let 1972-2003) obsahuje veškerou známou literární tvorbu Miroslava "Skaláka" Skalického z uvedeného období.

Tesilová verbež

260 Kč
Ultreia
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

Ukázky

Ultreia

320 Kč
V lesích
(10x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství. Brožované vydání.

V lesích

381 Kč
V...jako Vendeta
Nejnovější příběh drsné soukromé vyšetřovatelky Kinsey Millhoneové se točí okolo nebezpečného pletence vztahů, který Kinsey neohroženě rozplétá, jak je jejím dobrým zvykem.

V...jako Vendeta

269 Kč
Vánoční pohádky
(1x)
Vánočním svátkům nesmějí chybět pohádky. Oblíbená autorka napsala pro děti předškolního a mladšího věku dvacet originálních zimních příběhů, které jim ještě nikdy nikdo nevyprávěl.

Vánoční pohádky

224 Kč
Velikonoční knížka
(2x)
Začalo jaro a brzy budou Velikonoce... Malířka, ilustrátorka a kmenová autorka Baobabu Tereza Říčanová navázala na svou Vánoční knížku a očima svých dětí sleduje velikonoční rodinné události, slavení křesťanských svátků i lidových venkovských zvyků.

Velikonoční knížka

134 Kč
Vražda v ambitu
(4x)
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Vražda v ambitu

199 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Zasvěcení
(3x)
V hloubi lidské duše se skrývá největší tajemství vesmíru… Nejslavnější mystické dílo nové doby. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána.

Zasvěcení

339 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>