Nejprodávanější tituly - duben 2014
dívčí romány

Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
dívčí romány

Jaro

254 Kč
Brenda Veliká
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
dívčí romány
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
Profesorova dcera
(2x)
Dělí je třicet století, a přesto… se milují! Jak požádat o ruku slečnu Lilian, dceru profesora Bowela, když je člověk ztracen v mlhavém Londýně na konci 19. století, a mumifikovaný před třemi tisíci lety? No není to prekérní situace?
dívčí romány

Profesorova dcera

268 Kč
Temný plamen
Také ve čtvrtém dílu série Nesmrtelní se Ever potýká s úskoky svého úhlavního nepřítele, bezcharakterního Romana. Když se jeho vinou hrdinčina nejlepší kamarádka Haven ocitla na pokraji smrti, Ever jí dala napít elixíru nesmrtelnosti.
dívčí romány

Temný plamen

127 Kč
Řekni, jsem krásná?

Čtvrtý díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt děsný, Radši už nic nedělej.

dívčí romány

Řekni, jsem krásná?

107 Kč
Váhání
(4x)
Vlkodlaci z Mercy Falls se vracejí. Teď, když se Grace a Sam našli, musí bojovat, aby mohli zůstat spolu.
dívčí romány

Váhání

253 Kč