Nejprodávanější tituly - srpen 2014
romány

Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Plavat se žraloky
(1x)
Když rodičům Claire Bidwellové s několikaměsíčním odstupem diagnostikují rakovinu, je jí teprve čtrnáct let. Claire studuje první ročník vysoké školy, když maminka začíná chřadnout, a uvědomuje si, že o ni brzy přijde.
romány
Ukázky

Plavat se žraloky

269 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
romány

Inferno /anglicky/

449 Kč
Proměny
Kniha Proměny se předchozím románům (Bereme, co je, Obsazeno a Víme svý) podobá autenticitou, syrovostí a soucitem, potřebou pochopit co se děje s lidmi, zjistit, jak žít, aby život nebyl převážně řadou proher nebo křiváren.
romány

Proměny

216 Kč
Vdechoval jsem vůni potoka a nabíral svou milou do paměti
Román Miroslava Stoniše je apoteózou lásky, té první, neopakovatelné, která podle vypravěče znamená "ztrátu země pod nohama a cestu do nebe ve stavu beztíže", stavu, kdy v člověku přesto občas "skučí a sténá vichr tesknice".
romány

Vdechoval jsem vůni potoka a nabíral svou milou do paměti

252 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2