Nejprodávanější tituly - srpen 2014
detektivky

Poslední Laponec
(2x)
Napínavý román z prostředí dálného Severu ověnčený víc než 20 literárními cenami.
detektivky

Poslední Laponec

179 Kč
Pentagram - 11%
(6x)
V Oslu řádí sériový vrah a kromě obětí za sebou nechává symboly pěticípé hvězdy – pentagramu.
detektivky

Pentagram

449 Kč
399 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
detektivky
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Ulička hanby
(1x)
Detektivní příběh z české renesance.
Královskému písaři Jiřímu Adamovi z Dobronína se v době mládí pomohla žena, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejluxusnějších nevěstinců na Starém Městě pražském, nyní potřebuje pomoc sama.
detektivky
Ukázky

Ulička hanby

199 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Podoba - 6%
(11x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky

Podoba

220 Kč
207 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Bílá lvice - 6%
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>