Nejprodávanější Kniha v roce 2014

No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.

No Future!

358 Kč
Ostrov Sukkwan
(4x)
Otec a syn se vydávají na neobydlený ostrov u pobřeží jihovýchodní Aljašky, kde budou žít rok ve srubu uprostřed přírody, odkázáni pouze sami na sebe. Novela, zdařile navazující na díla Jacka Londona…
Ukázky

Ostrov Sukkwan

211 Kč
Brána k zázrakům
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.

Brána k zázrakům

178 Kč
Cesta do Jeruzaléma
(6x)
Román švédského autora Jana Guilloua je prvním dílem velkolepé historické trilogie z doby křižáckých tažení, který okamžitě dosáhl neobyčejného úspěchu ve Švédsku i v zahraničí. V roce 2007 byla trilogie zfilmována pod názvem Arn.

Cesta do Jeruzaléma

304 Kč
Doktore, teď to chce klid!
Pokud vás Patrick Taylor už okouzlil knihou Doktore, fofrem, jde o život!, vracíte se do vesničky Ballybucklebo právem domovským. Teď to tam právě pod zdánlivě klidným povrchem jenjen vře.

Doktore, teď to chce klid!

242 Kč
U řeky Piedra jsem usedla a plakala
(4x)
Další z románů známého brazilského autora vypráví příběh duchovního hledání.

U řeky Piedra jsem usedla a plakala

178 Kč
Valkýry
(4x)
První české vydání dnes už klasického románu Paula Coelha (napsaného roku 1992). Jde o autobiografický a zároveň široce platný příběh dvou povahově odlišných partnerů, jejichž manželství hrozí rozpad.

Valkýry

211 Kč
Longman Maturita Activator - Metodická příručka pro učitele
Metodická příručka pro učitele zahrnuje gramatické testy, testy na slovní zásobu, poznámky ke každé lekci, nápady na extra aktivity, dodatečné kulturní informace a terminologii, fotokopírovatelné materiály, klíč k SB + WB.

Longman Maturita Activator - Metodická příručka pro učitele

511 Kč
Ahoj, tati
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....

Ahoj, tati

314 Kč
Kdokoli může dělat cokoli
(1x)
Třetí román americké spisovatelky, který vyšel v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal. Líčí léta ekonomické krize 30. let, kdy se po rozvodu se svým prvním mužem s oběma dcerami nastěhovala zpět ke své rodině do Seattlu.

Kdokoli může dělat cokoli

223 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100