Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
cestování

Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Kolem kolem Jižní Ameriky - 20%
Osamělá cyklistická cesta "na těžko" trvající téměř tři a půl měsíce.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Jižní Ameriky

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Mexika - 20%
V srpnu 2010 jsem se sevřeným pozadím přiletěl do Tijuany, druhého nejnebezpečnějšího města Mexika. Těžko jsem si zvykal na každodenní demonstraci síly po zuby ozbrojených vládních vojáků. Poutavý text doplňuje více než 150 fotografií.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Mexika

66 Kč
53 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Aloha Molokai - 20%
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?
cestování
Ukázky

Aloha Molokai

149 Kč
119 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestování
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Cesty za romantikou a erotikou - 20%
Autor, známý sexuolog, cestoval do Afriky, Austrálie, Číny a Chile. Osobitým vyprávěním dokazuje, že zatímco o sexu lze mluvit a psát velmi racionálně, romantická láska jako exploze v bazaru emocí nemá s racionalitou nic společného.
cestování
Ukázky

Cesty za romantikou a erotikou

99 Kč
79 Kč
Dubaj - 20%
Vyčerpávající přehled dubajských zajímavostí: mrakodrapy, súky, pláže, mešity a mnohé další. Od nákupních center až po plavby na plachetnicích dhau a výlety do pouště: jak nejlépe využít volný čas.
cestování
Ukázky

Dubaj

129 Kč
103 Kč
Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - 20%
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací.
cestování
Ukázky

Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>