Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
přírodní vědy

Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
přírodní vědy
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
přírodní vědy
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Principy a praktika lékařské mikrobiologie - 20%
Tato publikace usnadní studentům lékařských fakult poznání moderní diagnostiky infekčních nemocí a porozumění principům lékařské mikrobiologie.
přírodní vědy
Ukázky

Principy a praktika lékařské mikrobiologie

110 Kč
88 Kč
Q. E. D. - 20%
Víte, který slavný důkaz byl vytesán na Archimedův náhrobek? Jak uvázat na proužku papíru dokonalý pětiúhelník? Zdál se vám už někdy nějaký důkaz zcela zřejmý?
přírodní vědy
Ukázky

Q. E. D.

149 Kč
119 Kč
Záhadný zlatý řez - 20%
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
přírodní vědy
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
119 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
přírodní vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Kniha o nové fyzice - 20%
(2x)
Kniha se zamýšlí nad historií fyziky i nad jejím současným stavem z hlediska autorovi teorie kvantové gravitace, která bude nejspíše pro mnohé dnešní fyziky odchované kvantovou mechanikou naprosto nepřijatelná.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha o nové fyzice

140 Kč
112 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
přírodní vědy
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb - 20%
Obnova remízků, biocenter a biokoridorů, zakládání biopásů, zatravněných pásů a jiných krajinných prvků, políček nezbytných pro život zvěře jsou některá z opatření, která zvyšují přírodní hodnotu polních honiteb.
přírodní vědy
Ukázky

Zvyšování přírodní hodnoty polních honiteb

195 Kč
156 Kč