Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
zdraví a životní styl

Život bez pšenice - 20%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
zdraví a životní styl
Ukázky

Život bez pšenice

199 Kč
159 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
zdraví a životní styl
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Minulými životy k uzdravení - 20%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl
Ukázky

Minulými životy k uzdravení

169 Kč
135 Kč
Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
zdraví a životní styl
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Půstem ke zdraví a štíhlé linii - 20%
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Půstem ke zdraví a štíhlé linii

125 Kč
100 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>