Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
rodina a dítě
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
rodina a dítě
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Čekáme děťátko - 20%
(1x)
Třetí vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě a jeho výchovou do tří až čtyř let věku.
rodina a dítě
Ukázky

Čekáme děťátko

373 Kč
298 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 36 položek
1 2 3 4 > >>