Nejprodávanější tituly - leden 2015
užitková zahrada

Biozahrada - Praktická příručka - 11%
Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života.
užitková zahrada

Biozahrada - Praktická příručka

179 Kč
159 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
užitková zahrada
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
užitková zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 14%
Ve druhém vydání se zaměřil autor na aktualizaci a novinky ve výživě, hnojení a ošetřování révy vinné, uvádí nové odrůdy zapsané ve Státní odrůdové Knize ČR.
užitková zahrada

Pěstujeme révu vinnou

176 Kč
151 Kč
Řez ovocných dřevin - 14%
Kniha pomocí názorných kreseb a fotografií objasňuje principy a podstatu řezu, včetně stručných teoretických základů.
užitková zahrada

Řez ovocných dřevin

232 Kč
199 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
užitková zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Včelařské byliny - 20%
O medu se tvrdí, že má léčivé účinky, v této knize se dozvíte, které účinné látky se do medu z bylin dostávají a jaké mají jednotlivé medy vlastnosti.
užitková zahrada
Ukázky

Včelařské byliny

127 Kč
102 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
užitková zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Kaktusy za oknem i ve skleníku - 20%
Autor knihy čerpá ze svých bohatých pěstitelských zkušeností a velice poutavě a zasvěceně popisuje ze všech možných úhlů základní práce kaktusáře.
užitková zahrada
Ukázky

Kaktusy za oknem i ve skleníku

149 Kč
119 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
užitková zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč