Nejprodávanější tituly - leden 2015
řemesla - dílna

Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
řemesla - dílna

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
řemesla - dílna
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
řemesla - dílna
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
řemesla - dílna
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč
Omítky - 20%
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
řemesla - dílna
Ukázky

Omítky

149 Kč
119 Kč