Nejprodávanější tituly - leden 2015
svět

Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
svět
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
svět

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
svět
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie - 11%
Vydejte se s námi do Podyjí, do kraje na pomezí Moravy a Dolních Rakous, kde na prosluněných svazích zraje víno a četné hrady a zámky připomínají dávnou historii.
svět

Tajemné stezky - Po proudu Dyje krajem vína a slavné historie

269 Kč
239 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
svět
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
svět

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Dubaj - 20%
Vyčerpávající přehled dubajských zajímavostí: mrakodrapy, súky, pláže, mešity a mnohé další. Od nákupních center až po plavby na plachetnicích dhau a výlety do pouště: jak nejlépe využít volný čas.
svět
Ukázky

Dubaj

129 Kč
103 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
svět
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč
Příběh černé Afriky - 11%
Kniha o subsaharské Africe je již třetím cesto-faktopisem - poutavou kombinací literatury faktu s osobním cestovatelským svědectvím. Přináší systematický pohled na země Západní, Střední, Jižní a Východní Afriky.
svět

Příběh černé Afriky

449 Kč
399 Kč
Srí Lanka,  Maledivy - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
svět
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>