Nejprodávanější tituly - leden 2015
kariéra

Leadership - 20%
Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit.
kariéra
Ukázky

Leadership

212 Kč
170 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 14%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
kariéra

Zakázané přesvědčovací techniky

232 Kč
199 Kč
Mít, či nemít? Peníze - 11%
(4x)
Nová kniha z pera Jiřího Vokáče Čmolíka mapuje programy v mozku, které se dotýkají oblasti peněz a prosperity.
kariéra

Mít, či nemít? Peníze

252 Kč
224 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Podnikové řízení - 11%
Publikace představuje svým rozsahem i pojetím ojedinělé dílo z oblasti podnikového řízení. Jsou zde popsány nejen známé problematiky z této oblasti, ale i nové, dosud nepublikované poznatky, které naleznou své využití i v podnikové sféře.
kariéra

Podnikové řízení

647 Kč
575 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
kariéra
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Profesionální asistentka - 20%
Tak jako je profesionální asistentka pravou rukou svého šéfa nebo týmu, je tato knížka pravým pomocníkem asistentky. Čtivá a praktická příručka zkušené autorky a office manažerky je určena začínajícím i zkušenějším asistentkám.
kariéra
Ukázky

Profesionální asistentka

135 Kč
108 Kč
Jak uzavírat nové obchody - 20%
Audiokniha pro každého, kdo pro své povolání potřebuje znát, jaké je potřeba mít dovednosti k získání nových zákazníků a obchodů, ale na druhou stranu postrádá dostatečné školení nebo kuráž prodávat efektivně.
kariéra
Ukázky

Jak uzavírat nové obchody

369 Kč
295 Kč
Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Pište jako copywriter - 20%
Pokud chcete mít úspěšný web, zajistěte mu lákavý obsah. Prostřednictvím této audioknihy budete o praktickém copywritingu vědět více než 95% vaší konkurence. Doslova jeho kouzlu propadnete.
kariéra
Ukázky

Pište jako copywriter

369 Kč
295 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 36 položek
1 2 3 4 > >>