Nejprodávanější tituly - leden 2015
politologie a politika

Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
politologie a politika

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
My jsme ti dobří - 11%
(1x)
Paul Schreyer je volný novinář, píšící mimo jiné pro magazín Telepolis a Global Research. Jeho poslední kniha Faktencheck 9/11 byla v odborných kruzích přijata s velkým zájmem.
politologie a politika

My jsme ti dobří

243 Kč
216 Kč
Na konci bezstarostnosti - 11%
Významný český politolog reaguje souborem originálních esejů na krizi Evropy a oslabení Západu a výzvy, před kterými stojí naše evropská společnost.
politologie a politika

Na konci bezstarostnosti

179 Kč
159 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Duch a jsoucno - 11%
Předložená studie zkoumá Hegelovy výklady Aristotelovy psychologie a metafyziky ducha (nús), jež jsou rozvinuty v jeho přednáškách o dějinách filosofie.
politologie a politika

Duch a jsoucno

160 Kč
142 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 11%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
politologie a politika

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

314 Kč
279 Kč
Umění vládnout - 6%
(1x)
Bývalá britská premiérka se ve své knize věnuje geopolitice a mezinárodní strategii a má ambici podat praktický návod k patřičné zahraniční politice pro nejbližší budoucnost.
politologie a politika

Umění vládnout

339 Kč
319 Kč
Labyrintem revoluce - 11%
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
politologie a politika

Labyrintem revoluce

537 Kč
478 Kč
Televizní střepiny v sametu – Televizné črepiny v zamate - 11%
Kniha prináša úplne nový, dosiaľ nepublikovaný, pohľad na mechanizmus televízneho spravodajstva v socialistickom Československu v 70-tych a 80-tych rokoch. Rozprávanie a spomienky moderátorov Televíznych novín a Aktualít.
politologie a politika

Televizní střepiny v sametu – Televizné črepiny v zamate

356 Kč
316 Kč
Moc nemocných - 11%
(1x)
Brilantně napsané sarkastické vtipné profily největších afér/osobností. Od Jakeše a Havla přes Klausovo pero, Paroubka, Grosse, Koženého, Nečase/Nagyové, Čunka a dalších.
politologie a politika

Moc nemocných

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>